Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 600 g Suppengemüse, in Stücken
- 20 g Öl
- 200 g Speckwürfel, durchwachsen
- 1000 g Kartoffeln
- 1400 g Wasser
-
4
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe oder Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 4 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 400 g Sahne
- 4 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1250 kJ / 306 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatencremesuppe
40min
Tomaten-Nudel-Suppe
35 Min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 Min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 Std.
Lasagne
1h 45min
Risotto
40min
Mango-Monster-Trifle
50 Min
Hackbällchen in fruchtiger Currysauce mit Reis
45 Min
Kartoffelsuppe
50 Min
Spinat-Frischkäse-Nudeln
45 Min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40min