Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Schweinefilet
- 2 rote Zwiebeln, geviertelt
- 1 grüne Paprika, in Stücken (2 cm)
- 60 g Olivenöl
- ¾ TL Pfeffer
- 1 ½ TL Paprika edelsüß
- 3 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Wasser
- 150 g Tomaten-Ketchup
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Curry
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Worcestershire-Sauce
- ½ TL Salz
- 600 g Kartoffeln, in Spalten
- 1 ½ TL grobes Meersalz
- 100 g eingelegte Paprika, in Streifen, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1960 kJ / 468 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2h
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1h 10min
Krustenbraten mit Malzsauce
2u. 40min
Sauerbratenragout
49 Std.
Sauce Ungarischer Art
30min
Schaschlik mit Paprika und Reis
1h 10min
Gyros-Geschnetzeltes
1h 10min
Knuspriger Schweinebauch
3h
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35 Min
Räuberfleisch
1h 15 min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.