Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Schweinefilet
- 2 rote Zwiebeln, geviertelt
- 1 grüne Paprika, in Stücken (2 cm)
- 60 g Olivenöl
- ¾ TL Pfeffer
- 1 ½ TL Paprika edelsüß
- 3 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Wasser
- 150 g Tomaten-Ketchup
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Curry
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Worcestershire-Sauce
- ½ TL Salz
- 600 g Kartoffeln, in Spalten
- 1 ½ TL grobes Meersalz
- 100 g eingelegte Paprika, in Streifen, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1960 kJ / 468 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krustenbraten mit Malzsauce
2j 40 menit
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 45min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min
Sauerbratenragout
49h
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Knuspriger Schweinebauch
3j
Sauerbraten
72 godz.
Gyros-Geschnetzeltes
1h 10min
Schaschlik mit Paprika und Reis
1h 10min
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min