Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Rinderrouladen, quer halbiert
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 4 TL Senf
- 8 Scheiben Bacon
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 2 Essiggurken, längs geviertelt
- Öl zum Braten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 1 TL Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- 360 g Rotwein, trocken
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 1200 g Rinderfond
- 40 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3041 kJ / 727 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2 Std. 45 Min
Winzertopf
2h 40 min
Sauerbraten mit Spätzle
53h
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Meatballs in Tomatensauce
45 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 Std. 45 Min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Kartoffeln für viele
35 min
Bratenpaste
3 Std.
Bolognese classico
5 godz.