
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Kartoffeln in mundgerechten Stücken
- 1000 g Rosenkohl am Strunk kreuzweise eingeschnitten
- 4 ¼ TL Salz
- 2 TL Pfeffer
- 2 TL Paprika edelsüß
- 60 g Sonnenblumenöl
- 6 - 7 Zweige Thymian davon 2 Zweige abgezupft
- 70 g Edelkastanienhonig
- 1500 g Kasseler am Stück (ca. 15 cm breit, ca. 25 cm lang)
- 250 g Zwiebeln halbiert
- 1300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Sahne
- 40 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 533 kcal / 2228 kJ
- Protein
- 43 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 8.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1h 10min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Kasseler mit Möhren-Spitzkohl-Gemüse und Senf-Hollandaise
1h
Hackfleischrolle mit Apfel-Sauerkraut und Kartoffeln
1h 25min
Kasseler mit Grüner Sauce
40min
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h 10min
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1h
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40min
Tote Oma
50min
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50min
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1h 10min