Zařízení & příslušenství
牛肉罗宋汤
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
8 人份
Suroviny
-
土豆 去皮,切1×1厘米小块240 克
-
红肠 切1×1厘米小块200 克
-
卷心菜 切1×1厘米小块300 克
-
蒜头6 瓣
-
黄油80 克
-
洋葱 切1×1厘米小块150 克
-
胡萝卜 去皮,切1×1厘米小块150 克
-
牛腩 切2厘米块700 克
-
番茄 切块400 克
-
番茄酱240 克
-
水1400 克
-
盐2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
351.1 mg
Protein
22.4 g
Kalorie
2221.8 kJ /
531 kcal
Tuk
40.3 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
20.3 g
Sacharidy
21.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品善厨
40 recepty/-ů
Čína
Čína