牛肉罗宋汤

牛肉罗宋汤

3.4 8 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
8 人份

Suroviny

  • 土豆 去皮,切1×1厘米小块
    240 克
  • 红肠 切1×1厘米小块
    200 克
  • 卷心菜 切1×1厘米小块
    300 克
  • 蒜头
    6 瓣
  • 黄油
    80 克
  • 洋葱 切1×1厘米小块
    150 克
  • 胡萝卜 去皮,切1×1厘米小块
    150 克
  • 牛腩 切2厘米块
    700 克
  • 番茄 切块
    400 克
  • 番茄酱
    240 克
  • 1400 克
  • 2 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 351.1 mg
Protein 22.4 g
Kalorie 2221.8 kJ / 531 kcal
Tuk 40.3 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 20.3 g
Sacharidy 21.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...