Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de aceitunas negras deshuesadas, escurridas
- 250 g de agua
- 1 cdita de azúcar
- 11 g de levadura seca instantánea, (1 sobre)
- 500 g de harina de trigo, y un poco más para trabajar
- 1 cdita de sal
- 3 ramitas de tomillo fresco, sólo las hojas
- 30 g de aceite de oliva extra virgen, y un poco más para barnizar
- Nutriční hodnoty
- na 12 pieza
- Kalorie
- 10172 kJ / 2422 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 397 g
- Tuk
- 66 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 19 g
- Sodík
- 5802 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan artesanal TM6
5h
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1 godz.
Hogaza exprés
50min
Pan de aceitunas TM6
4 godz.
Baguette
3h 45 min
Pan pita
1h 40min
Grissinos (Palitos de pan)
1 godz.
Mini marraquetas
3h 5min
Focaccia con cebolla y romero
2 godz. 30 min
Focaccia de papa y romero
1h 40min
Empanada de pino al horno
4 godz.
Pan amasado
55min