Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Corteza de tarta vegana
- 65 g de almendras peladas
- 80 g de azúcar
- 460 g de harina de trigo
- 40 g de aceite de oliva
- 210 g de agua fría
- ½ cdita de polvo para hornear
- 2 - 3 pizcas de sal
Relleno de manzana
- 1400 g de manzana, pelada, descorazonada y en cuartos
- 1 cda de canela en polvo
- 2 cdas de jugo de limón amarillo
- 1 cda de fécula de maíz
- 150 g de aquafaba (líquido de los garbanzos en latados)
- 130 g de azúcar
- ¼ cdita de vinagre de sidra
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 863.1 kJ / 206.3 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 29.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel Persa de zanahoria y coco
2 Std. 20 Min
Pastel de manzana con crumble y merengue vegano
1h 45 min.
Pan de maíz Texano
35 Min
Crema de rábanos, cítricos y nuez de la India TM6
7h
Pastel de calabaza
1 Std. 25 Min
Pan vegano de plátano
1 Std.
Mini bizcochos de limón con glaseado de romero
1 Std. 15 Min
Crema de brócoli
45 Min
Panquecitos de calabaza de castilla (sin gluten)
1 Std.
Tarta con crema de vainilla y salsa de caramelo TM6
3 Std.
Galletas veganas de limón
30 Min
Nidos de Pascua de merengue
3 godz. 20 min