Kompatibilní verze
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 400 g lukewarm water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 500 g baker's flour
- 2 tsp sea salt
Topping
- ½ red onion, cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)
- 12 mixed cherry tomatoes, cut in half
- 1 tbsp fresh rosemary, leaves only
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, to sprinkle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1752.5 kJ / 417.3 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 14.9 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1120.2 mg
Alternativní recepty
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Ciabatta olive sticks
2u. 5min
Greek pita breads
1h 15min
Focaccia
2u. 5min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Artisan potato bread
2u. 5min
Easy citrus pie
1h
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Hot cross bun loaf
2h 40min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min
Better banana cake
45 min