Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)

Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)

4.8 158 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 20min.
6 portions

Suroviny

Dough
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    20 g
  • lukewarm water
    400 g
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
  • baker's flour
    500 g
  • sea salt
    2 tsp
Topping
  • red onion cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)
    ½
  • mixed cherry tomatoes cut in half
    12
  • fresh rosemary leaves only
    1 tbsp
  • extra virgin olive oil
    3 tbsp
  • sea salt flakes to sprinkle
    1 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1120.2 mg
Protein 10.4 g
Kalorie 1752.5 kJ / 417.3 kcal
Tuk 14.9 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 2.3 g
Sacharidy 59 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...