
Kompatibilní verze
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 20 g extra virgin olive oil plus extra to grease
- 400 g lukewarm water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 500 g baker's flour
- 2 tsp sea salt
Topping
- ½ red onion cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)
- 12 mixed cherry tomatoes cut in half
- 1 tbsp fresh rosemary leaves only
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt flakes to sprinkle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 417.3 kcal / 1752.5 kJ
- Protein
- 10.4 g
- Tuk
- 14.9 g
- Sacharidy
- 59 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 1120.2 mg
Alternativní recepty
The best ricotta gnocchi
3hod. 45min
Edna's lemon curd teacake
40min
Ciabatta olive sticks
2hod. 5min
Pizza sauce
30min
Lime and coconut mini bundts
40min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1hod. 45min
Soft Chinese bread rolls
1hod. 20min
Chocolate Basque cheesecake
2hod.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2hod. 25min
Greek pita breads
1hod. 15min
Fluffy ricotta pancakes
35min
Cheese and bacon rolls
2hod.