Kompatibilní verze
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 400 g lukewarm water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 500 g baker's flour
- 2 tsp sea salt
Topping
- ½ red onion, cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)
- 12 mixed cherry tomatoes, cut in half
- 1 tbsp fresh rosemary, leaves only
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, to sprinkle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1752.5 kJ / 417.3 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 14.9 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1120.2 mg
Alternativní recepty
Traditional Apple pie
1 Std. 30 Min
Artisan potato bread
2h 5min
Lamington swiss roll
25h 40min
Sourdough potato bread
5h
Edna's lemon curd teacake
40min
Ciabatta olive sticks
2h 5min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Pizza in Bianco
1 godz. 20 min
Pizza sauce
30min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26hod. 10min
Greek pita breads
1h 15min