Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
TM6 TM5 TM31

Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)

4.8 ( 125 hodnocení )

Suroviny

Dough

  • 20 g extra virgin olive oil plus extra to grease
  • 400 g lukewarm water
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 500 g baker's flour
  • 2 tsp sea salt

Topping

  • ½ red onion cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)
  • 12 mixed cherry tomatoes cut in half
  • 1 tbsp fresh rosemary leaves only
  • 3 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 tsp sea salt flakes to sprinkle

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
417.3 kcal / 1752.5 kJ
Protein
10.4 g
Tuk
14.9 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sodík
1120.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty