Zařízení & příslušenství
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 20min.
6 portions
Suroviny
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
lukewarm water400 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour500 g
-
sea salt2 tsp
Topping
-
red onion cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)½
-
mixed cherry tomatoes cut in half12
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt flakes to sprinkle1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1120.2 mg
Protein
10.4 g
Kalorie
1752.5 kJ /
417.3 kcal
Tuk
14.9 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sacharidy
59 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Melting moments with passionfruit cream
45 Min
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Egg and bacon breakfast baguettes
25 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Pizza sauce
30 Min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Chocolate Basque cheesecake
2 Std.
Apple frangipane tart
1 Std. 20 Min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min
Cheese and tomato bread
3 Std. 5 Min
Greek pita breads
1 Std. 15 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min