Zařízení & příslušenství
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 20min.
6 portions
Suroviny
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
lukewarm water400 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour500 g
-
sea salt2 tsp
Topping
-
red onion cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)½
-
mixed cherry tomatoes cut in half12
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt flakes to sprinkle1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1120.2 mg
Protein
10.4 g
Kalorie
1752.5 kJ /
417.3 kcal
Tuk
14.9 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sacharidy
59 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Homemade toasted muesli
30min.
Lemon curd
20min.
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1hod. 45min.
Frangipane and apricot muffins
35min.
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1hod. 10min.
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1hod. 15min.
The best ricotta gnocchi
3hod. 45min.
Vegan almond dip
5min.
Tangzhong milk bread
2hod. 45min.
Lebanese-style hommus
13hod. 15min.
Amaretto biscuits
30min.
No fail béchamel
15min.