Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di sarde fresche, pulite, aperte a libro
- farina tipo 00 q.b.
- olio di arachidi q.b. per friggere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di cipolle bianche, a fette sottili
- 160 g di aceto bianco
- 10 g di zucchero di canna
- 30 g di pinoli sgusciati
- 60 g di uvetta sultanina, ammollata 10 minuti in acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 1.2 mg
Alternativní recepty
Zuppa di pesce tradizionale
1 godz. 30 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Faraona al vino rosso
1 godz. 30 min
Cardi gratinati
40 min
Sarde in saor
25 godz.
Faraona delle feste con arance e castagne
2 godz. 30 min
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Caponata alla catanese
1 godz.
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min