Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di sarde fresche, pulite, aperte a libro
- farina tipo 00 q.b.
- olio di arachidi q.b. per friggere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di cipolle bianche, a fette sottili
- 160 g di aceto bianco
- 10 g di zucchero di canna
- 30 g di pinoli sgusciati
- 60 g di uvetta sultanina, ammollata 10 minuti in acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 1.2 mg
Alternativní recepty
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3 Std.
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Caponata alla catanese
1h
Sarde in saor
25 Std.
Topinambur alla menta sottovuoto
2h 10min
Vitello tonnato
25h 30min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2h 40min
Faraona delle feste con arance e castagne
2h 30min
Salsa al cren
120h 10min
Bigoli in salsa
1 Std. 30 Min