Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di sarde fresche, pulite, aperte a libro
- farina tipo 00 q.b.
- olio di arachidi q.b. per friggere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di cipolle bianche, a fette sottili
- 160 g di aceto bianco
- 10 g di zucchero di canna
- 30 g di pinoli sgusciati
- 60 g di uvetta sultanina, ammollata 10 minuti in acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 1.2 mg
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Sarde in saor
25h
Mostarda
36h 40min
Vitello tonnato
25h 30min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12 godz. 45 min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1h 25min
Caponata alla catanese
1h
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h