Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di farina integrale (circa 13% proteine) + q.b.
- 80 g di burro a pezzi + q.b.
- 65 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di formaggio, semistagionato (Gruviera, Emental, Gouda...), a pezzi
- 30 g di burro
- 320 g di cipolle a fette (1 cm) (vedere consigli)
- 1 cucchiaio di zucchero grezzo
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 300 g di latte
- 10 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 3 - 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 120 g di pancetta affumicata a cubetti (volitelně)
- 1 - 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1431.5 kJ / 342.1 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 21.9 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 349.6 mg
Alternativní recepty
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 min
Torta salata con melanzane e pomodoro
1 Std.
Quiche di spinaci e speck
2h
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Frico
1 Std.
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1h 30min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2h
Tagine di pollo con arance caramellate
35 min
Strüdel uva e salsiccia
2h
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 Std. 50 Min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10 min