Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di farina tipo 00
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g di latte
- 1 uovo
- 4 - 5 foglie di basilico fresco + q.b. per servire
- 16 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 915.2 kJ / 218.7 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 20.7 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 170.7 mg
Alternativní recepty
Muffin sacher al Varoma
30 min
Biscottini salati al basilico e mandorle
1 Std.
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Toasts al basilico con formaggio alle erbe e olio al limone
2 Std.
Torta di tacchino
2 godz. 30 min
Canederli al formaggio
1 Std.
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1 Std. 10 Min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Mini plumcake Brie e lamponi
1 Std.
Crescentine modenesi
11 godz.
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Schiacciatina zucca e carote
45 Min