Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di farina tipo 00
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g di latte
- 1 uovo
- 4 - 5 foglie di basilico fresco + q.b. per servire
- 16 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 915.2 kJ / 218.7 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 20.7 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 170.7 mg
Alternativní recepty
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1j 30 menit
Crumble alle fragole
40 min
Pane al cacao con noci e pistacchi
3sa
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1j
Tortini mandorle e more
55 Min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 Min
Tarte tatin ai pomodori
50 menit
Banana bread (TM6)
1h 50min
Schiacciatina zucca e carote
45 Min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15min
Apple crumble (Crumble di mele)
1j
Crostata al cioccolato e lamponi
2j