Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di farina tipo 00
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g di latte
- 1 uovo
- 4 - 5 foglie di basilico fresco + q.b. per servire
- 16 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 915.2 kJ / 218.7 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 20.7 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 170.7 mg
Alternativní recepty
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45 min
Burger di ceci al rosmarino
20min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Treccia al salmone
2h 20 min
Rotolo ai piselli
50min
Carotine di pasta sfoglia con ripieno alle carote
4h
Patate duchessa con verdure
1h 15min
Millefoglie di mele con crema di valeriana e noci
15min
Palline al formaggio e bucce di verdure
35min
Crocchette di zucca e taleggio
1h 15min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 min
Salmone marinato
2h 30min