Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo al radicchio
- 40 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 400 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- 80 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne (10x10 cm)
- 120 g di provola affumicata a fettine
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 600 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 29.3 g
- Tuk
- 29.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1h 10min
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1u.
Lasagne al radicchio
2u.
Menù: Goulash di manzo con gnocchi di pane; mini cheesecake
2u.
Gnocchi bicolore
2u.
Manzo alla birra
3h 20min
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1h 30 min
Insalata greca tiepida in vasocottura
1u.
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min
Polpettone allo speck con pere
1u.
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10min
Dolce di mele in vasocottura
1u.