Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo al radicchio
- 40 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 400 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- 80 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne (10x10 cm)
- 120 g di provola affumicata a fettine
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 600 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 29.3 g
- Tuk
- 29.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3h 10 min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30 min
Mini pasqualine
1h 30 min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1h
Cestini di verdure croccanti
55 min
Lasagne al radicchio
2 godz.
Lasagne agli asparagi
1h 30 min
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1h 30 min
Barchette di radicchio e mele (per 2 persone)
40 Min
Insalata greca tiepida in vasocottura
1h
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min
Dolce di mele in vasocottura
1h