
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- vatn
- 30 g sykur
- 2 tsk þurrger
- 300 g rúgmjöl
- 100 g hveiti
- 300 g rúgkjarnar
- 100 g sólblómafræ
- 80 g graskersfræ
- 50 g hörfræ
- 220 g AB mjólk (buttermilk)
- 180 g dökkur bjór
- 2 tsk sjávarsalt
- 1 msk haframjöl for sprinkling
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneið
- Kalorie
- 206 kcal / 866 kJ
- Protein
- 6.7 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 28.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brauðbollur
2 h
Pítubrauð
2 h
Fimmkornabrauð
1 h 50 min
Naan brauð
2 h 40 min
Hamborgarabrauð
No ratings
Heilhveitibrauð
3 h 20 min
Focaccia með tómötum
No ratings
Próteinbætt bananabrauð
2 h
Glútenfrítt brauð
2 h 30 min
Fléttubrauð
No ratings
Hvítlauks- og kryddjurtabrauð
1 h 10 min
Ketóvænar brauðbollur
1 h 15 min