
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g brauðhveiti
- 1 tsk sykur (valfrjálst)
-
1 ½
tsk þurrger
nebo 20 g ferskt ger - 30 g ólífuolía plús meira til að smyrja skálina
- 350 g vatn volgt, auk auka til sáldra smá yfir
- 1 tsk salt
- 30 kirsuberjatómatar skornir í tvennt
- 2 msk ferskt rósmarín saxað
- 1 tsk gróft sjávarsalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 182.2 kcal / 762.5 kJ
- Protein
- 5.6 g
- Tuk
- 3.3 g
- Sacharidy
- 32.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Sodík
- 317.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brauðbollur
2hod.
Pítubrauð
2hod.
Próteinbætt bananabrauð
2hod.
Glútenfrítt brauð
2hod. 30min
Fléttubrauð
Žádné hodnocení
Hvítlauks- og kryddjurtabrauð
1hod. 10min
Naan brauð
2hod. 40min
Ketóvænar brauðbollur
1hod. 15min
Brioche
5hod.
Morgunverðahorn
3hod. 5min
Tangzhong (japanskt mjólkurbrauð)
2hod. 45min
Hamborgarabrauð
Žádné hodnocení