
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Smjör með kryddjurtum
- 60 - 80 g laukur skorinn í tvennt
- 1 hvítlauksrif
- 10 g fersk steinselja laufin
- 10 g fersk basilíka laufin
- 60 g smjör, saltað eða ósaltað mjúkt, í bitum
- 1 tsk salt
Brauðdeig
- 600 g hveiti
- 300 g vatn volgt (sjá ráð)
- 40 g ferskt ger mulið
- ½ tsk sykur
- 2 tsk salt
- 50 g repjuolía
- hveiti
- smjör, saltað eða ósaltað til að smyrja smelluformið
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykki
- Kalorie
- 199.2 kcal / 833.8 kJ
- Protein
- 3.4 g
- Tuk
- 10.8 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Sodík
- 294.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brauðbollur
2h
Pítubrauð
2h
Fimmkornabrauð
1h 50min
Naan brauð
2h 40min
Hamborgarabrauð
Ninguna valoración
Heilhveitibrauð
3h 20min
Focaccia með tómötum
Ninguna valoración
Próteinbætt bananabrauð
2h
Glútenfrítt brauð
2h 30min
Fléttubrauð
Ninguna valoración
Ketóvænar brauðbollur
1h 15min
Brioche
5h