
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g mjólk
-
20
g ferskt ger mulið
nebo 2 tsk þurrger (8 g) - 350 g brauðhveiti
- 4 egg
- 60 - 100 g sykur eftir smekk
- 1 tsk salt
- 170 g ósaltað smjör í bitum
- ósaltað smjör til að smyrja
- 1 eggjarauða léttþeytt, til að pensla
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneið
- Kalorie
- 200 kcal / 836 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brauðbollur
2hod.
Pítubrauð
2hod.
Fimmkornabrauð
1hod. 50min
Naan brauð
2hod. 40min
Hamborgarabrauð
Žádné hodnocení
Heilhveitibrauð
3hod. 20min
Focaccia með tómötum
Žádné hodnocení
Próteinbætt bananabrauð
2hod.
Glútenfrítt brauð
2hod. 30min
Fléttubrauð
Žádné hodnocení
Hvítlauks- og kryddjurtabrauð
1hod. 10min
Ketóvænar brauðbollur
1hod. 15min