Glútenfrítt brauð

Glútenfrítt brauð

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 30min.
14 sneiðar

Suroviny

  • möndlur
    80 g
  • þurrger
    2 tsk
    20 g ferskt ger, mulið niður
  • glútenfrítt hveiti
    400 g
  • ólífuolía
    60 g
  • sódavatn
    300 g
  • stór egg 1 pískað til að pensla yfir
    3
  • sykur
    1 msk
  • xanthan gum
    1 msk
  • lyftiduft (glútenfrítt)
    1 ½ tsk
  • sjávarsalt
    1 tsk
  • sesamfræ (volitelně) sáldrað yfir
    1 - 2 msk
  • vatn heitt
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 sneið

Sodík 276 mg
Protein 4 g
Kalorie 893 kJ / 214 kcal
Tuk 10 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše