Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 320 g de crème liquide 35% m.g.
- 10 g de sucre en poudre (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1510.5 kJ / 364.9 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Tuk
- 33.4 g
- Nasycený tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 33.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpe Belle-Hélène
40min
Mousse chocolat-tonka
4 Std. 20 Min
Crème fouettée au basilic
2 Std. 10 Min
Crème fouettée
10min
Chantilly au chèvre sucrée
10min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.
Choux chantilly au clou de girofle
1h 25min
Glace chocolat-cerise et chantilly
12 godz. 25 min
Chantilly au clou de girofle
20min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min