Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 320 g de crème liquide 35% m.g.
- 10 g de sucre en poudre (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1510.5 kJ / 364.9 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Tuk
- 33.4 g
- Nasycený tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 33.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpe Belle-Hélène
40 min
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Mayonnaise
5 Min
Crème fouettée
10 Min
Choux chantilly au clou de girofle
1h 25 min
Monstres de purée de pommes de terre au four
2 godz. 5 min
Chantilly au clou de girofle
20 Min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 Min
Mousse chocolat-tonka
4 Std. 20 Min
Crème fouettée au citron
10 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2hod. 20min