
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre doux préalablement congelé en morceaux et à plat
- 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
La farce
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- 180 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 180 g de raisins secs
-
60
g d'alcool de poire
nebo 60 g d'alcool de prune
Les rissoles
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 237.7 kcal / 991.4 kJ
- Protein
- 2.7 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
La brioche familiale
5hod.
Couronne des rois espagnole
3hod.
Cassata (gâteau sicilien)
5hod.
Fougasse aux olives
2hod. 50min
Christmas cake traditionnel
720hod.
Viennoiseries à la pâte d'amande et aux graines de potiron
2hod. 35min
Paximadi (pain biscotte crétois)
9hod.
Bûche de Noël à la crème de marrons
1hod. 45min
Tarte amandine aux mirabelles
1hod. 30min
Cannelés au pamplemousse
12hod.
Tourte du lundi
1hod. 5min
Tarte aux myrtilles
3hod. 15min