Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux et à plat
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
La farce
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- 180 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 180 g de raisins secs
-
60
g d'alcool de poire
nebo 60 g d'alcool de prune
Les rissoles
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 991.4 kJ / 237.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beignets aux pommes
1 godz. 20 min
Baba aux agrumes
8 Std. 45 Min
Gâteau aux prunes
1 godz. 15 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 25 min
Cake aux fruits confits
4 godz.
Tarte aux pommes
1 godz.
Tourte du lundi
1h 5 min
Fouace
3 godz. 15 min
Galette briochée aux pralines roses
7h 25 min
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25 min
Oreillettes
3h 40 min
Gâteau de Savoie
55min