Rissoles (chaussons aux fruits secs)

Rissoles (chaussons aux fruits secs)

4.4 5 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
18 pièces

Suroviny

La pâte feuilletée
  • 250 g de beurre doux préalablement congelé en morceaux et à plat
  • 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 125 g d'eau très froide
  • ½ c. à café de sel
La farce
  • 180 g de pruneaux dénoyautés
  • 180 g d'abricots secs dénoyautés
  • 180 g d'eau
  • 180 g de raisins secs
  • 60 g d'alcool de poire
    60 g d'alcool de prune
Les rissoles
  • 1 jaune d'œuf

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 2.7 g
Kalorie 991.4 kJ / 237.7 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 22.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...