Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux et à plat
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
La farce
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- 180 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 180 g de raisins secs
-
60
g d'alcool de poire
nebo 60 g d'alcool de prune
Les rissoles
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 991.4 kJ / 237.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boules de Berlin à la compote de pommes
3 Std. 55 Min
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4sa 10 dk
Pie à la rhubarbe et à l'orange
1h 15min
Pâté lorrain
15ωρ. 30 λεπτ.
Linzer torte
2h
Tatin de poire au caramel
1h 10min
Tourte du lundi
1h 5min
Tarte aux myrtilles
3h 15min
Gâteau basqu'ô fraises
1h 45 min
Tarte abricot-framboise
1h 15min
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15min