Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux et à plat
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
La farce
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- 180 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 180 g de raisins secs
-
60
g d'alcool de poire
nebo 60 g d'alcool de prune
Les rissoles
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 991.4 kJ / 237.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bugnes à la fleur d'oranger
3 godz. 25 min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 Std. 20 Min
Vinarterta (gâteau islandais aux pruneaux)
48 godz.
Oreillettes au citron et à l'orange
1h 30min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4 godz. 10 min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3 Std. 15 Min
Galette bressane
13 Std.
Nonnettes à l'orange
1 Std. 40 Min
Oreillettes
3u. 40min
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10min
Galette briochée aux pralines roses
7h 25min
Pâte de coings
1 Std. 45 Min