Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 150 g liści szpinaku, świeżych
- 1 - 2 ząbki czosnku (volitelně)
-
50
g orzechów nerkowca, prażonych, niesolonych
nebo 50 g orzeszków piniowych -
100
g oliwy z oliwek, z pierwszego tłoczenia
nebo 100 g oleju rzepakowego, tłoczonego na zimno - ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 6314 kJ / 1508 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 142 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 2137 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10min
Czerwone pesto z suszonych pomidorów
5 min
Czerwone pesto
5 min
Pesto pomidorowe
15min
Pesto z jarmużu
25min
Pesto sezamowe
10min
Pesto ze szczawiu
10min
Hummus z buraka
1 godz.
Pesto z bazylii
10min
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10min
Pesto z rukoli
10min
Hummus z zielonego groszku
40min