Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi champignon a fettine
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
Terminare la preparazione
- 200 g di mozzarella sgocciolata e a fette
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3581 kJ / 856 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Sacharidy
- 106.6 g
- Tuk
- 33.3 g
- Vláknina
- 7.7 g
Alternativní recepty
Pizza ai peperoni
1h 55min
Lasagne classiche
2j
Pizza quattro stagioni
1j 30 menit
Pizza alle verdure
2j 5 menit
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pizza capricciosa
1 godz. 35 min
Pizza Margherita
2j
Lasagne al forno
2j 30 menit
Pizza ai frutti di mare
2j
Pizza alle zucchine
1 Std. 45 Min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4j 30 menit
Pizza Margherita e basilico
2j 10 menit