Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella a pezzi (3-4 cm)
- 60 g di cipollotto a pezzi
- 350 g di peperoni gialli e rossi puliti, in falde
- 400 g di pomodori senza semi, in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 ½ cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2669 kJ / 638 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 88.2 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Focaccia di patate
2h 50 min
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Pizza alle zucchine
1h 45 min
Focaccia ai cicinielli
1h 45 min
Rotolo funghi e peperoni
2 godz. 15 min
Pizza alla romana
1h 40 min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40 min
Pizza bianca alla rucola
1h 35min
Pizza alle verdure
2 godz. 5 min
Pizza prosciutto e funghi
1h 45 min
Pizza diavola
1h 45 min