Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate cru
- 300 g cacau nibs
- 100 g açúcar
- 100 g leite em pó
Chocolate temperado
- 600 g água, mais q.b. gelada
Montagem
- 10 g framboesa desidratada
- 15 g pinhão cru
- 15 g pistáchio picado
- 15 g amêndoa s/ pele picada
- 15 g avelã cortada em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 2029.3 kJ / 485 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 81.3 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 29.3 g
- Sodík
- 109.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nougat estilo Montélimar
3h 30min
Terrine de carnes com foie gras e chutney de figo e vinho do Porto
10h 30min
Mistura de caril em pó
5 min
Leite de caramelo quente
50 Min
Cozer 500-800 g de bolbo de funcho em quartos
Žádné hodnocení
Bacalhau em sous-vide com molho de aneto e puré de pimentos assados
1 Std. 20 Min
Molho béarnaise
20min
Bolo de chocolate e especiarias de Natal
1 Std. 40 Min
Chá verde fresco com erva cidreira e pepino
15 Min
Cobertura de chocolate e avelã
1 Std.
Bolas de Berlim com manteiga de amendoim e molho de chocolate
3h 30min
Creme de frutos vermelhos
20min