Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Merengue
- Óleo q.b. p/ borrifar
- 200 g açúcar
- 150 g avelã c/ pele
- 5 claras de ovo
- 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
Recheio
- 50 g rebuçados de caramelo duros
- 200 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 5 - 10 gotas de sumo de limão
Cobertura
- 100 g chocolate p/ culinária (53% cacau), partido em pedaços pequenos
- 80 g natas c/ 30% de gordura
- 1 c. chá de extrato de baunilha
Montagem
- 50 g chocolate p/ culinária (53% cacau)
- 35 g avelã s/ pele torrada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1822.6 kJ / 435.6 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 39.2 g
- Tuk
- 29.7 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 42.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cupcakes red velvet vegan
4 Std.
Tiramisu de chocolate picante
6 godz.
Mil-folhas de chocolate e caramelo
3 godz. 50 min
Cheesecake
4h 30min
Tarteletes de chocolate branco e framboesas
2hod. 30min
Cheesecake
1hod. 30min
Macarons de chocolate com laranja e ganache de chocolate
2hod. 30min
Tarte vegan de caramelo salgado
1hod. 45min
Cheesecake desconstruído com morangos
4h 25min
Mini pavlovas com gelado de framboesa
13h
Pavlova de frutos tropicais
2h 15min
Pavlova de framboesa
5hod. 30min