Merengue de avelã com recheio de caramelo

Merengue de avelã com recheio de caramelo

4.8 4 rating
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 15min.
10 doses

Suroviny

Merengue
  • Óleo q.b. p/ borrifar
  • açúcar
    200 g
  • avelã c/ pele
    150 g
  • claras de ovo
    5
  • vinagre de vinho branco
    1 c. sopa de
Recheio
  • rebuçados de caramelo duros
    50 g
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    200 g
  • limão só o sumo
    ½
Cobertura
  • chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços pequenos
    100 g
  • natas c/ 30% de gordura
    80 g
  • extrato de baunilha
    1 c. chá de
Montagem
  • chocolate p/ culinária (53% cacau)
    50 g
  • avelã s/ pele torrada
    35 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 42.6 mg
Protein 6 g
Kalorie 1822.6 kJ / 435.6 kcal
Tuk 29.7 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 39.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...