Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Merengue
- Óleo q.b. p/ borrifar
- 250 g açúcar
- 150 g avelã c/ pele
- 5 claras de ovo
- 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
Recheio
- 50 g rebuçados de caramelo duros
- 200 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 5 - 10 gotas de sumo de limão
Cobertura
- 100 g chocolate p/ culinária (53% cacau), partido em pedaços pequenos
- 80 g natas c/ 30% de gordura
- 1 c. chá de extrato de baunilha
Montagem
- 50 g chocolate p/ culinária (53% cacau)
- 35 g avelã s/ pele torrada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1822.6 kJ / 435.6 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 39.2 g
- Tuk
- 29.7 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 42.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache de chocolate e maracujá para macarons
3h 10min
Macarons de chocolate com laranja e ganache de chocolate
2 Std. 30 Min
Cassata de framboesa, natas e pêssego
7 godz.
Mini pavlovas com três recheios
5 Std.
Quindins
1 Std.
Quindins
1 Std.
Torta merengada com chantilly e framboesa
45min
Ovos-moles de 8 gemas
45min
Doce de amêndoa e ovos-moles
1h 20min
Doce de leite
2 Std. 50 Min
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6h
Pavlova de framboesa
5 godz. 30 min