
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Merengue
- Óleo q.b. p/ borrifar
- 200 g açúcar
- 150 g avelã c/ pele
- 5 claras de ovo
- 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
Recheio
- 50 g rebuçados de caramelo duros
- 200 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- ½ limão só o sumo
Cobertura
- 100 g chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços pequenos
- 80 g natas c/ 30% de gordura
- 1 c. chá de extrato de baunilha
Montagem
- 50 g chocolate p/ culinária (53% cacau)
- 35 g avelã s/ pele torrada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 435.6 kcal / 1822.6 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 29.7 g
- Sacharidy
- 39.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Sodík
- 42.6 mg
Alternativní recepty
Miniroscones de Reyes (minibolos-rei espanhóis)
3hod.
Bolo de chocolate e especiarias de Natal
1hod. 40min
Mini pavlovas com três recheios
5hod.
Gelado de caramelo salgado
14hod.
Gelado de caramelo salgado
14hod.
Molho de caramelo
1hod. 30min
Granizado verde e encarnado
5min
Chupa-chupas de morango
40min
Gelado de manjericão
8hod. 15min
Mini éclairs de framboesa
3hod.
Fudge de caramelo
5hod. 15min
Torta merengada com chantilly e framboesa
45min