Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g passas de uva
- 100 g vinho do Porto
- 100 g amêndoa s/ pele
- 1 pitada de flor de sal
-
300
g arroz agulha
nebo 300 g arroz vaporizado - 5 g salsa, só as folhas
- 1 - 2 dentes de alho
- 200 g cebola cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 20 g manteiga
- 1 fio de azeite
-
1
c. chá de açafrão-da-índia
nebo 1 c. chá de curcuma em pó - 1 c. chá de sal
- 500 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1661.7 kJ / 397.2 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 62.1 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 421.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada grega de espelta
30 min
Salmão thai com puré de edamame
1 Std. 20 Min
Empada de cabrito da Sara Lajas
13 Std. 20 Min
Trifle de verão com ricota e frutos vermelhos
30 min
Tofu e couve-flor com sésamo
45 Min
Cuscuz com frango, funcho e laranja
20 min
Arroz Árabe
35min
Queijo fresco com tomate e azeitonas
12 Std.
Bavaroise de avelã com molho de framboesa
8h 30 min
Salmão e legumes a vapor com arroz de açafrão e passas
40 Min
Arroz persa
30 min
Peito de frango crocante com bulgur de coentrada
2 Std.