Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 55 g de sucre en poudre
- 150 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 350 g de lait de coco
-
2
c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
nebo 1 c. à café bombée de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)") - 50 g de noix de coco déshydratée et râpée
- 2 blancs d'œufs
- 15 g de sucre glace maison (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2250.2 kJ / 542.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 60 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Délice pomme-speculoos
12h
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Tarte entremets chocolat et noisette
18h 30min
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3h 15 min
Paris-brest
3u. 10min
Demi-sphère vanille-caramel
7 godz. 30 min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6u.
Sphère chocolat-mandarine
12h
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
25 min
Bavarois Passion-coco
8 Std. 10 Min
Entremets façon tiramisu
5h