Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 55 g de sucre en poudre
- 150 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 350 g de lait de coco
-
2
c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
nebo 1 c. à café bombée de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)") - 50 g de noix de coco déshydratée et râpée
- 2 blancs d'œufs
- 15 g de sucre glace maison (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2250.2 kJ / 542.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 60 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8u.
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Succès praliné
1 Std. 40 Min
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Bavarois Passion-coco
8h 10min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 Std.
Religieuses au café
3h 45min
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Trianon
3u.
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Entremets façon tiramisu
5u.
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.