
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La garniture
- 250 g de crème liquide entière très froide
- 50 g de mascarpone très froid
- 20 g de sucre en poudre
- 125 g de fraises fraîches coupées en lamelles
- œufs de Pâques à la liqueur pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 543 kcal / 2272 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 70 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse au chocolat fruitée
50min
Pavlova en verrine
14hod. 30min
Saint-honoré citron-framboises
2hod. 30min
Tiramisu citron vert et framboises
25min
Mille-feuille express framboise-citron
30min
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16hod.
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3hod.
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2hod. 40min
Eclairs fraises-chocolat blanc
24hod.
Crème brûlée au champagne
2hod. 25min
Charlotte mangue-Passion
5hod.