Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La garniture
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre en poudre
- 125 g de fraises fraîches, coupées en lamelles
- œufs de Pâques à la liqueur, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 godz.
Croustades de pomélo au sabayon et sésame noir
40 Min
Tarte au citron destructurée
20 Min
Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat
12 Std. 30 Min
Fontainebleau et coulis de fraises
5 Std. 10 Min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 godz. 30 min
Pavlova en verrine
14hod. 30min
Dacquoise aux fruits rouges
3óra 55p
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2óra 30p
Pavlova aux fruits rouges
4h