Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La garniture
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre en poudre
- 125 g de fraises fraîches, coupées en lamelles
- œufs de Pâques à la liqueur, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au citron destructurée
20 min
Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise
45min
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2u. 40min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Soupe de fraise à la menthe
15min
Douceur mangue-Passion
15min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1h 15 min
Fraisier macaroné revisité
2 Std. 45 Min
Pavlova aux fruits rouges
4h
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45min