Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de lait
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 150 g de beurre (50 g de beurre pommade et 100 g fondus)
- 70 g d'eau tiède
- 1 œuf
- huile, pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 3028 kJ / 724.8 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 78.3 g
- Tuk
- 38.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 549.8 g
- Sodík
- 23 mg
Alternativní recepty
Petits pains au lait
1 Std. 45 Min
Babka chocolat-caramel
3h
Fouace
3 Std. 15 Min
Pains au lait fourrés aux abricots
2 Std. 15 Min
Brioche à la crème de whisky
3h 35min
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Brioche Nanterre
4h 15min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2 godz. 30 min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Le pain bénit
2 godz. 30 min
Brioche de Jeanne
4h 15min