
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 10 Eier
- 1 Bund Frankfurter grüne Kräuter (ca. 40 g), grob geschnitten
- 100 g Salatcreme (z. B. Miracel Whip)
- 10 g Weißweinessig
- 80 g Milch
- 100 g Schmand
- 1 geh. TL körniger Senf
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 - 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 50 g Radieschen in dünnen Scheiben
- 1 Kresse-Beet abgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 167 kcal / 698 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eier-Gemüse-Salat
35min
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10hod.
Kasseler-Frikadellen mit Eisbergsalat und Zitronen-Dressing
30min
Südafrikanisches Bohnen-Chutney
7hod.
Eisbergsalat mit Croûtons und Joghurtdressing
30min
Paprikabrösel
30min
Frankfurter Kräuter-Pesto
10min
Brathering-Salat
45min
Radicchio-Eichblatt-Salat mit Zitronenvinaigrette
10min
Feldsalat mit Kaffeedressing und Pumpernickelgeröstel
25min
Radieschensalat
10min
Griechischer Weißkrautsalat
2hod. 15min