Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Reibekuchen
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 600 g Kartoffeln, in Stücken
- 50 g Haferflocken, zart
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Dillcreme und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 200 g Crème fraîche
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 12 Scheiben Räucherlachs
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2077 kJ / 496 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 17 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ofen-Omelette mit Topping
20min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1h 15 min
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 min
Schollenröllchen Finkenwerder Art mit Röstkartoffeln und Speckbohnen
1h 30min
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1h 45 min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1h 20 min
Crêpes mit Lachs-Frischkäse-Füllung
1h
Schnelle Sauce Hollandaise
10min
Lachshäppchen
1h 20 min
Feldsalat mit Kaffee-Feigen-Dressing
20min