Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wildgulasch, sehnenfrei
- 200 g Schweinegulasch, sehnenfrei
- 1 Brötchen, altbacken
- Wasser, lauwarm, zum Einweichen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Ei
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken des Pflaumenkompotts
- ½ TL Pfeffer
- 3 TL Wild-Gewürz
- Öl zum Braten und zum Formen der Frikadellen
- 200 g Pflaumen, halbiert, entsteint
- 20 g Rotwein
- 20 g scharfer Senf
- 50 g Gelierzucker 2:1
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1895 kJ / 452 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotwein-Ente mit Feigen
50 min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1h
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 min
Kaninchen-Terrine
1h 10 min
Gefüllte Äpfel mit Hackfleisch und Kartoffel-Sauerkraut-Stampf
1h
Kabeljau in Senfsauce
40 min
Lammkeule alla Romana
2j 15 menit
Matjesfilets in Rotweinsud
12h
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1 Std. 40 Min
Himmel und Erde (Himmel un Äd)
1h 10 min
Pflaumen-Eierlikör-Muffins
50 min