Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g água
- 250 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ovo
- 45 g azeite
- 1 - 2 pitadas de sal
- 30 g chalota
- 200 g salsicha fresca de porco, s/ pele, picada
- 1 pitada de pimenta preta
- 150 g uvas vermelhas s/ grainha, cortadas em metades
-
130
g queijo scamorza cortado em pedaços (2 cm aprox.)
nebo 130 g queijo fumado - Azeite q.b. p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2641 kJ / 631 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 593 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Picadinho madeirense
2 Std.
Bacalhau à comadre
1sa 10 dk
Pão de fruta
2u. 55min
Menu: Paella, salada pipirrana e mousse de chocolate com calda de frutos silvestres
Žádné hodnocení
Strudel de alheira
1 Std. 20 Min
Hornazo
2h 15min
Frango recheado com frutos secos e batatas glaceadas
1 Std. 30 Min
Empanada de carne e azeitonas
1h
Entrecosto à coreana com mini tortilhas
4h 10min
Bolas de água
1h 40min
Tarte de coco e doce de leite
30min
Lasanha de frango e tomate seco
1sa 10 dk