Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g água
- 250 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ovo
- 45 g azeite
- 1 - 2 pitadas de sal
- 30 g chalota
- 200 g salsicha fresca de porco, s/ pele, picada
- 1 pitada de pimenta preta
- 150 g uvas vermelhas s/ grainha, cortadas em metades
-
130
g queijo scamorza cortado em pedaços (2 cm aprox.)
nebo 130 g queijo fumado - Azeite q.b. p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2641 kJ / 631 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 593 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fritata de salmão, agrião e leite de coco
1 godz. 30 min
Empanada de carne e azeitonas
1h
Bifes enrolados com cornichons e couve-roxa
Žádné hodnocení
Moussaka de lentilha
2h 20min
Lombo Wellington com puré de batata, cenoura molho de vinho doce
2 godz. 40 min
Sopa de feijão-branco e tortellini
40 Min
Gelado de morango e leite condensado
5 Min
Entrançado de avelã, chocolate, maçã e passas
2 godz. 25 min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4 godz. 25 min
Tortilha de batata e chouriço
50 Min
Empada de cozido à portuguesa
2h 10min
Queques de piza com pepperoni
45min