Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 270 g água
- 1 c. chá de açúcar
- 10 g fermento de padeiro fresco esfarelado
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar e regar
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 300 g tomate em pedaços
- 7 - 9 folhas de manjericão
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- 200 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 100 g cebola roxa cortada em cubos (1-2 mm aprox.)
- 100 g curgete cortada em cubos (1 cm aprox.)
- 100 g pimento amarelo cortado em cubos (1 cm aprox.)
- 100 g cenoura cortada em cubos (1 cm aprox.)
- 100 g tomate-cereja cortado em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 2832 kJ / 676 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 97 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 659 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão branco
15 godz.
Crepes de cenoura com molho de tomate
1 Std.
Piza de espinafres e funcho
1h 40min
Piza Margarita
1h 45min
Quebra-nozes
Žádné hodnocení
Bijoux de espelta
14 Std. 30 Min
Hambúrgueres de feijão com molho de abacate
40min
Tarte de bacalhau e brócolos
1 Std. 10 Min
Folhado de ervilhas e batata-doce
50min
Piza de Nápoles
50min
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55 min
Lasanha bolonhesa com massa fresca
35min