Kompatibilní verze
Bruschetta de tahini e salsa com parmesão vegan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Parmesão vegan
- 25 g amêndoa s/ pele
- 25 g caju
- ½ c. chá de levedura de cerveja
- ¼ c. chá de sal
- ¼ c. chá de alho em pó
Bruschettas
- 8 fatias de pão alentejano finas
- 100 g sementes de sésamo
- 1 dente de alho
- 20 g salsa, só as folhas
- ½ c. chá de sal
- 60 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 829 kJ / 198 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hambúrgueres de lentilhas em pão de beterraba com maionese vegan
4h 20 min
Hambúrgueres de grão-de-bico e quinoa
10min
Falafel de couve-flor e lentilhas vermelhas
2h 30min
Pudim de feijão com creme de abacate
1u.
Pasta de grão e milho
35min
Queijo rústico com cerveja, cominhos e paprika
Žádné hodnocení
Gressinos
25min
Falafel com húmus de beterraba
20min
Salada de espelta com tofu birmanês
9u. 10min
Almôndegas de lentilhas com massa a vapor
3 Std. 25 Min
Almôndegas de beringela
1u.
Húmus
10min