Kompatibilní verze
Bruschetta de tahini e salsa com parmesão vegan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Parmesão vegan
- 25 g amêndoa s/ pele
- 25 g caju
- ½ c. chá de levedura de cerveja
- ¼ c. chá de sal
- ¼ c. chá de alho em pó
Bruschettas
- 8 fatias de pão alentejano finas
- 100 g sementes de sésamo
- 1 dente de alho
- 20 g salsa, só as folhas
- ½ c. chá de sal
- 60 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 829 kJ / 198 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poke vegetariano
50min
Brownies vegan
8 godz.
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1u.
Hambúrgueres de lentilhas em pão de beterraba com maionese vegan
4 godz. 20 min
Cevada com ratatouille
40min
Tagine de legumes com ras el hanout
40min
Húmus de abóbora-manteiga e pimento
55min
Cheesecake de cereja vegan
5 godz.
Bolonhesa vegan
40min
Estufado de amendoim africano
50min
Hambúrgueres de grão-de-bico e quinoa
10 Min
Húmus
10 Min