
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 100 g Butter kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl
- 30 g Zucker
- 65 g Wasser kalt
- 1 Prise Salz
Belag
- 70 g Zucker
- 1 Zitrone unbehandelt, Saft ausgepresst und Schale dünn abgeschält
- 500 g Schmand
- 1 Ei
- 20 g Speisestärke
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Dose Aprikosen halbiert, (Abtropfgew. 450 g), abgetropft, Saft aufgefangen
- 70 g Aprikosenkonfitüre
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 336 kcal / 1406 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Zitronen-Frischkäse-Tarte
5hod. 45min
Blaubeerkuchen
3hod. 30min
Aprikosengugelhupf
2hod.
Käsekuchen
1hod. 30min
Apfeltarte (upside down)
1hod. 10min
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3hod. 10min
Aprikosen-Cheesecake
7hod.
Bakewell Tarte
2hod.
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1hod. 10min
Himbeer-Quark-Streusel
7hod. 20min
Rahmkuchen
9hod. 25min
Apfelrahmkuchen
1hod. 50min