Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter, weich, in Stücken zum Einfetten
- 2 Eier
- 220 g Zucker
- 50 g Milch
- 150 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 1000 g Rhabarber, in Stücken (3-4 cm)
- 100 g Wasser
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1h 50min
Rhabarber-Marzipan-Torte
5h
Rhabarber-Käsekuchen
7 godz. 30 min
Rhabarber-Mandel-Torte
4 Std. 30 Min
Johannisbeer-Baiser-Schnitten
1h 40min
Topfentorte mit Birnen
4 Std. 30 Min
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3 Std. 10 Min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1h 20min
Rahmkuchen
9 Std. 25 Min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2 Std. 15 Min
Himmelstorte
1h 40min
Stachelbeer-Baiser
1h 10min