Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter, weich, in Stücken zum Einfetten
- 2 Eier
- 220 g Zucker
- 50 g Milch
- 150 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 1000 g Rhabarber, in Stücken (3-4 cm)
- 100 g Wasser
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Russischer Zupfkuchen
1 godz. 30 min
Rhabarber-Käsekuchen
7h 30min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1 godz. 50 min
Holunder-Joghurtcreme-Torte
7 Std. 15 Min
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4 Std. 10 Min
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3 Std. 10 Min
Johannisbeer-Schnitte
2h 30min
Apfel-Schmand-Torte
2h
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Stachelbeer-Baiser
1h 10min
Himmelstorte
1h 40min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 Std. 10 Min