Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 540 gramů vody
- 18 gramů čerstvého droždí
- 560 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky cukru
- 30 gramů másla, na kousky
- 2 čajové lžičky soli
-
1
čajová lžička kyseliny citrónové
nebo 30 gramů citrónové šťávy
Bazalkové pesto
- 80 gramů parmazánu, na kousky
- 25 gramů piniových oříšků
- 1 stroužek česneku
- 40 gramů čerstvé bazalky, pouze lístky
- 75 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajová lžička soli
Kompletace
- 50 gramů oliv zelených nebo černých, na plátky, plus olivy na oči a tykadla
- 50 gramů sušených rajčat, na plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1534.4 kJ / 366.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 0.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Převrácený koláč se šalotkou a kozím sýrem
1h 10min
Mini koláčky se sušenými rajčaty
50 Min
Rybí hamburger s okurkovou omáčkou
20 Min
Scones
30 Min
Francouzský bylinkový krémový sýr
48 Std.
Levandulová zmrzlina s ginem
14 Std. 35 Min
Profiterolky se šlehačkovo-limetkovým krémem
1h 10min
Směs divokého koření
10 Min
Vege burger s marinovaným tofu
1h 30min
Cibulový koláč
1h 15 min
Fougasse se sýrem
2h 35min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 Std. 10 Min