Zařízení & příslušenství
Mandlový drobenkový koláč s citrónovým krémem
Příprava 20min.
Celkový 55min.
8 porcí
Suroviny
Citrónový krém
-
½ citrónu nejlépe bio
-
60 gramů krystalového cukru
-
300 gramů plnotučného mléka
-
3 žloutky
-
30 gramů kukuřičného škrobu
Mandlové těsto
-
60 gramů loupaných mandlí
-
100 gramů krystalového cukru
-
260 gramů hladká mouka plus navíc na vysypání formy
-
100 gramů másla změklého, na kousky, plus navíc na vymazání formy
-
1 vejce
-
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
-
1 polévková lžíce moučkového cukru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8.9 g
Kalorie
1828 kJ /
437 kcal
Tuk
21.1 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
5.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské drobenkové koláče
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Banánový cheesecake
7hod. 55min.
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1hod. 30min.
Převrácený koláč se šalotkou a kozím sýrem
1hod. 10min.
Pražský koláč
1hod. 25min.
Drobenkový koláč s čokoládovo-oříškovou pomazánkou
45min.
Mrkvovo pomerančová bábovka
1hod. 40min.
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
1hod.
Mrkvové řezy s krémem z mascarpone
2hod.
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1hod.
Ořechová bábovka
1hod. 10min.
Dvoubarevné řezy s tvarohem
1hod.
Tvarožník
1hod. 30min.