Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 2 Eier
- 160 g Nudeln (z. B. Penne)
- 100 g Putenbrust-Aufschnitt, in Stücken
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken, Sud aufgefangen
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 2 TL Senf, mittelscharf
- 50 g Gurkenwasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 15 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1173 kJ / 280 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nudel-Gemüse-Salat
25 min
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1h 30min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3 Std.
Kartoffel-Blumenkohl-Salat mit Schinken
1h
Salami-Pizza mit Käse-Ei-Boden
50 min
Speck-Omelette
25 min
Eier-Gemüse-Salat
35 min
Kasseler-Frikadellen mit Eisbergsalat und Zitronen-Dressing
30 min
Eisbergsalat mit Croûtons und Joghurtdressing
30 min
Eiersalat mit Putenbrust
45 min
Nudelsalat mit Lyoner und Gurken
35 min
Leichter Kartoffelsalat mit Joghurt-Senf-Dressing
1h 45 min