Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Bacon, in Scheiben, halbiert, davon 30 g in feinen Streifen
- 250 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 8 Eier
- 200 g Sahne
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, und etwas mehr zum Bestreuen
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1929 kJ / 460 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 901 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40min
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1h
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45min
Mie-Nudel-Lasagne
1 godz. 30 min
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1h
Herzhafter Ofenschlupfer
50 min
Kasseler-Kartoffel-Gratin
1 godz. 30 min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1 godz. 45 min
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50 min