Kompatibilní verze
Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
- ½ fève tonka, fraîchement râpée
- 2 c. à soupe de sucre roux
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 2 bananes, coupées en tronçons de 2 cm
- 20 g de beurre doux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 333 kJ / 79 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2j
Blanc-manger coco-ananas
4 godz. 15 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Risotto safrané à la pêche
40 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Cheesecake au concombre
4h 30min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45min
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min
Entremets mangue-coco
2sa 25 dk
Mousse au caramel salé
4h 30min
Pannacotta coco-kiwi
3j
Iles flottantes aux carambars
1h 20min