
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La mousse de petits pois
- 300 g d'eau
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 300 g de petits pois frais écossés
- 2 g d'agar-agar (1 c. à café bombée ou 1 sachet)
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
Les choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux
- 2 pincées de sel
- 120 g de farine de blé
-
3
gros œufs (63-73 g)
nebo 4 œufs de petite taille
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 312 kcal / 1289 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4 Std. 45 Min
Petits sablés au pesto rosso
2 Std.
Bouchées chèvre-raisin
1 Std.
Gougères
40 Min
Eclairs aux petits pois et fromage frais
1 Std. 30 Min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1 Std.
Eclairs saumon-Passion
2 Std.
Feuilletés au beaufort
1 Std.
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 Min
Mignardises à la mousse de fruit
7 Std. 45 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min