Kompatibilní verze
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 12 grosses huîtres creuses (n° 2 ou 3)
- 12 feuilles d'épinards frais de belle taille
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de beurre doux, froid et coupé en petits morceaux
- 1 c. à soupe d’algues déshydratées (laitue de mer en paillettes)
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 659 kJ / 160 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ballotine de saumon
25 Min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1 Std. 15 Min
Oeufs de pâques en chocolat
13 Std.
Sardines à la corsica
50 Min
Boules de Noël, chocolat blanc et banane
4 Std.
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Žádné hodnocení
Omelette norvégienne revisitée
5h
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Sphère comme une orange sanguine
18 Std.
Filet mignon de veau aux écorces d'orange confite, purée betterave-pomme de terre
1 Std. 15 Min
Tagliatelle de carotte et courgette vapeur
35 Min
Filet de merlu de ligne de Saint-Jean-de-Luz, espuma de cèpes du Médoc - Nicolas Masse
1 Std. 10 Min