Kompatibilní verze
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 12 grosses huîtres creuses (n° 2 ou 3)
- 12 feuilles d'épinards frais de belle taille
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de beurre doux, froid et coupé en petits morceaux
- 1 c. à soupe d’algues déshydratées (laitue de mer en paillettes)
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 659 kJ / 160 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Œuf et rognon, tourteau en rémoulade et œuf en vinaigrette
1h
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2h
Choux à la mousse de petits pois
4 Std.
Aumônières aux fruits de mer
1h 30min
Ballotine de saumon
25min
Pintxo au fromage fumé
10min
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Žádné hodnocení
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1 godz. 15 min
Dip d'asperges blanches
15min