Kompatibilní verze
Costeletas de porco em sous-vide com molho de abacaxi e batatas assadas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 costeletas de porco
- 300 g batata (de casca vermelha p/ fritar) c/ pele, limpa e cortada em metades
- 10 g folhas de salsa
- 50 g manteiga cortada em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- Água q.b. p/ cozer
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 25 g chalota
- 20 g azeite
- 300 g abacaxi cortado em pedaços
- 10 g açúcar amarelo
- 10 g mostarda
- ½ c. chá de curcuma em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3113 kJ / 743 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1355 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2 Std.
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5h 10min
Pernas de frango ao sal com batatas picantes
1 Std. 20 Min
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2h 45min
Coxas de frango picantes em sous-vide com cenouras glaceadas
2h 50min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2 Std. 20 Min
Coelho guisado com cuscuz de romã
40min
Strogonoff
1h
Cozer 500 g de bife de vaca
35min
Coelho à transmontana
7h 30min
Carne guisada desfiada com massa
6j 20 menit
Pão branco
15h