
Kompatibilní verze
Costeletas de porco em sous-vide com molho de abacaxi e batatas assadas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 costeletas de porco
- 300 g batata (de casca vermelha p/ fritar) c/ pele, limpa e cortada em metades
- 10 g folhas de salsa
- 50 g manteiga cortada em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- Água q.b. p/ cozer
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 25 g chalota
- 20 g azeite
- 300 g abacaxi cortado em pedaços
- 10 g açúcar amarelo
- 10 g mostarda
- ½ c. chá de curcuma em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 743 kcal / 3113 kJ
- Protein
- 41 g
- Tuk
- 40 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Sodík
- 1355 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costeleta de vaca com batatas e coleslaw de brócolos e manga
2hod. 30min
Duchesses pretos com ricota, tomilho e mel
50hod.
Katsu Schnitzel com batata assada, salada de couve, molho de wasabi e aneto
50min
Frango em molho verde
1hod.
Carne de vaca estufada com gnocchi
1hod. 30min
Carne de porco assada com arroz e ovo
45min
Spaghettini cozido em vinho tinto com carne guisada
9hod.
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2hod.
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10hod.
Salada de beterraba, batata e ovo mole
40min
Coelho à transmontana
7hod. 30min
Carne guisada desfiada com massa
6hod. 20min