Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de azeite
- 280 g massa tipo penne
- 300 g couve-flor, só os floretes
-
140
g queijo scamorza fumado, cortado em pedaços
nebo 140 g queijo gruyère cortado em pedaços - 40 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 40 g farinha
- 500 g leite
- ½ c. chá de pimenta
- ½ c. chá de noz-moscada
- 60 g presunto em cubos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2556 kJ / 611 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa com atum e brócolos no forno
30 min
Cozer 550-800 g de cenoura
40 min
Cozer 600 g de ervilhas
30 min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Penne com alcachofra e tomate
1h 5min
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40 min
Cozer 500-800 g de alho-francês
35min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50min
Esparguete de miolos sangrentos
13 Std. 30 Min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35min
Cozer 400-800 g de couve
30 min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1h 5min