Mushroom and sauerkraut pierogi

Mushroom and sauerkraut pierogi

4.6 8 hodnocení
Příprava 1hod. 30min.
Celkový 2hod. 30min.
8 portions

Suroviny

Mushroom and sauerkraut filling
  • sauerkraut
    500 g
  • water
    1000 g
  • grapeseed oil
    1 tbsp
  • onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • button mushrooms cut into halves
    500 g
  • sea salt to taste
    1 ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
Dough
  • warm water plus extra to seal
    250 g
  • egg
    1
  • grapeseed oil
    2 tbsp
  • plain flour plus extra to dust
    560 g
  • sea salt plus extra to boil
    1 - 2 pinches
  • water to boil
Topping
  • salted butter cut into cubes
    120 g
  • large onion diced
    1
  • sour cream to serve
  • fresh chives finely chopped, to serve

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 844 mg
Protein 10.9 g
Kalorie 2007.8 kJ / 478.1 kcal
Tuk 22.8 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 10.4 g
Sacharidy 54.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...