Zařízení & příslušenství
Mushroom and sauerkraut pierogi
Příprava 1hod. 30min.
Celkový 2hod. 30min.
8 portions
Suroviny
Mushroom and sauerkraut filling
-
sauerkraut500 g
-
water1000 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
button mushrooms cut into halves500 g
-
sea salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Dough
-
warm water plus extra to seal250 g
-
egg1
-
grapeseed oil2 tbsp
-
plain flour plus extra to dust560 g
-
sea salt plus extra to boil1 - 2 pinches
-
water to boil
Topping
-
salted butter cut into cubes120 g
-
large onion diced1
-
sour cream to serve
-
fresh chives finely chopped, to serve
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
844 mg
Protein
10.9 g
Kalorie
2007.8 kJ /
478.1 kcal
Tuk
22.8 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
10.4 g
Sacharidy
54.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Angel cake
5hod. 15min.
Italian butter
10min.
Pierogi (Cheese dumplings)
1hod. 30min.
Poppy seed strudel
3hod. 15min.
Salmorejo
2hod. 10min.
Baked pâté
3hod.
Pistachio cream madeleines
24hod. 35min.
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40min.
Veggie-packed Vegan Pizza
1hod. 30min.
Slow Cooked Navy Beans
14hod. 40min.
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min.
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2hod. 35min.