
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mushroom and sauerkraut filling
- 500 g sauerkraut
- 1000 g water
- 1 tbsp grapeseed oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
- 500 g button mushrooms cut into halves
- 1 ½ tsp sea salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper to taste
Dough
- 250 g warm water plus extra to seal
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour plus extra to dust
- 1 - 2 pinches sea salt plus extra to boil
- water to boil
Topping
- 120 g salted butter cut into cubes
- 1 large onion diced
- sour cream to serve
- fresh chives finely chopped, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 478.1 kcal / 2007.8 kJ
- Protein
- 10.9 g
- Tuk
- 22.8 g
- Sacharidy
- 54.5 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Sodík
- 844 mg
Alternativní recepty
Pierogi (Cheese dumplings)
1hod. 30min
Ube nut pie
5hod. 10min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2hod.
Jelebi
25hod.
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26hod. 10min
Liver cake
1hod. 50min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24hod. 35min
Borscht with Polish dumplings
1hod. 30min
Poppy seed strudel
3hod. 15min
Polish crêpes
3hod. 35min
Santiago cake
1hod. 20min
Sernik rosa slice
3hod. 15min