Zařízení & příslušenství
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
50 gramů šunky, na plátky
-
80 gramů cibule
-
30 gramů máslo
-
500 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
500 gramů vody
-
1 polévkovou lžíci zeleninové dochucovací pasty
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajová lžička pepře černého, mletého
-
10 gramů čerstvých mátových lístků
-
10 gramů mikrozeleniny
-
20 gramů medu
-
100 gramů crème fraîche
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
306.6 mg
Protein
6.6 g
Kalorie
694.6 kJ /
166 kcal
Tuk
8.4 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
4.8 g
Sacharidy
17.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Švédský stůl na Silvestra
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35min.
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30min.
Dýňový krém s kari
35min.
Zeleninový krém
45min.
Krémová hrášková polévka
40min.
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30min.
Krémová polévka z červené čočky
35min.
Rajčatová krémová polévka
30min.
Boloňské ragú
1hod. 15min.
Crêpes Suzette (palačinky podle Suzette)
35min.
Dýňová polévka se smetanou
40min.
Brokolicový krém
30min.