Kompatibilní verze
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů šunky, na plátky
- 80 gramů cibule
- 30 gramů másla
- 500 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 500 gramů vody
- 1 polévkovou lžíci zeleninové dochucovací pasty
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajová lžička pepře černého, mletého
- 10 gramů čerstvých mátových lístků
- 10 gramů mikrozeleniny
- 20 gramů medu
- 100 gramů crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 694.6 kJ / 166 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 17.1 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 306.6 mg
Alternativní recepty
Brokolicový krém
30 min
Mrkvová krémová polévka
30 min
Boloňské ragú
1 godz. 15 min
Dýňový krém s kari
35 dk
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50 Min
Zeleninový krém
45 Min
Hrachová krémová polévka
25 Min
Krémová hrášková polévka
40 Min
Dýňová polévka se smetanou
40 Min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30 min
Rajčatová krémová polévka
30 min
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1 Std.