Zařízení & příslušenství
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
50 gramů šunky, na plátky
-
80 gramů cibule
-
30 gramů máslo
-
500 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
500 gramů vody
-
1 polévkovou lžíci zeleninové dochucovací pasty
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajová lžička pepře černého, mletého
-
10 gramů čerstvých mátových lístků
-
10 gramů mikrozeleniny
-
20 gramů medu
-
100 gramů crème fraîche
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
306.6 mg
Protein
6.6 g
Kalorie
694.6 kJ /
166 kcal
Tuk
8.4 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
4.8 g
Sacharidy
17.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Švédský stůl na Silvestra
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50 Min
Kukuřičná polévka s chorizem
1 Std.
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45 Min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30 Min
Krémová hrášková polévka
40 Min
Dýňový krém s kari
35 Min
Tradiční vafle s hruškovým pyré
2 Std. 30 Min
Špenátová polévka s vejci
35 Min
Dýňová polévka se smetanou
40 Min
Brokolicový krém
30 Min
Pórkový krém
40 Min
Boloňské ragú
1 Std. 15 Min