Kompatibilní verze
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů šunky, na plátky
- 80 gramů cibule
- 30 gramů másla
- 500 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 500 gramů vody
- 1 polévkovou lžíci zeleninové dochucovací pasty
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajová lžička pepře černého, mletého
- 10 gramů čerstvých mátových lístků
- 10 gramů mikrozeleniny
- 20 gramů medu
- 100 gramů crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 694.6 kJ / 166 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 17.1 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 306.6 mg
Alternativní recepty
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30 min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50 min
Krémová hrášková polévka
40 Min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50 min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45 Min
Dýňová polévka se smetanou
40 Min
Květáková kari polévka
45 Min
Dýňová polévka s kokosovým mlékem a mozarellou
35 Min
Pórkový krém
40 Min
Crêpes Suzette (palačinky podle Suzette)
35 Min
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1h
Brokolicový krém
30 min