Zařízení & příslušenství
Holandská omáčka
Příprava 15min.
Celkový 15min.
4 porce
Suroviny
-
250 gramů másla na kousky
-
50 gramů vody
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
3 žloutky
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Protein
11 g
Kalorie
8751 kJ /
2093 kcal
Tuk
227 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48hod.
Créme brulée
1hod. 50min.
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min.
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15min.
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min.
Holandská omáčka
15min.
Holandská omáčka s červenou paprikou
15min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Karlovarské knedlíky
50min.
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30min.