Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 gramů sýru čedaru
- 170 gramů červené cibule
- 3 stroužky česneku
- 10 gramů oleje
- ¼ - ½ čajové lžičky chilli, drceného, sušeného
- 1 čajová lžička červené papriky, sladké
- 1 čajová lžička římského kmínu, celého
- 400 gramů drcených rajčat, konzervovaných (1 konzerva)
- 1 polévková lžíce třtinového cukru
- 2 polévkové lžíce worcesterské omáčky
- 2 polévkové lžíce bílého vinného octa
- 500 gramů kuřecích stehenních řízků, bez kůže, nakrájených na kusy (6 - 7 cm)
- ½ čajové lžičky soli
- limetka, na zakápnutí omáčky
- 4 tortilly
- 1 avokádo, na plátky
- 4 polévkové lžíce zakysané smetany
- 4 snítky koriandru, čerstvého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3054 kJ / 727 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 58.5 g
- Tuk
- 36.3 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí Pad Thai
20 Min
Kari nudle s vepřovým masem
45 Min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 Min
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13h
Trhané vepřové maso
4hod. 5min
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45 Min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45min
Boloňské ragú
1h 15min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1 godz. 35 min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2h 5min
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1 Std.
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30 Min