Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem

Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem

4.6 201 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce

Suroviny

  • 160 gramů sýru čedaru
  • 170 gramů červené cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 10 gramů oleje
  • ¼ - ½ čajové lžičky chilli, drceného, sušeného
  • 1 čajová lžička červené papriky, sladké
  • 1 čajová lžička římského kmínu, celého
  • 400 gramů drcených rajčat, konzervovaných (1 konzerva)
  • 1 polévková lžíce třtinového cukru
  • 2 polévkové lžíce worcesterské omáčky
  • 2 polévkové lžíce bílého vinného octa
  • 500 gramů kuřecích stehenních řízků, bez kůže nakrájených na kusy (6 - 7 cm)
  • ½ čajové lžičky soli
  • limetka na zakápnutí omáčky
  • 4 tortilly
  • 1 avokádo na plátky
  • 4 polévkové lžíce zakysané smetany
  • 4 snítky koriandru, čerstvého

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 13.3 g
Kalorie 3054 kJ / 727 kcal
Tuk 36.3 g
Vláknina 7 g
Sacharidy 58.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...