Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 longe de porc (env. 1360 g)
- 225 g de bacon salé et fumé tranché
- sel, pour saupoudrer, selon le goût
- poivre noir moulu, pour saupoudrer, selon le goût
- 340 g de vin blanc
- 2 oignons rouges, coupés en rondelles
- 2 pommes, évidées coupées en rondelles
- 3 feuilles de laurier séchées
- 3 brins de romarin frais
- 85 g de parmesan, en cubes
- 2 c. à thé de poivre blanc moulu
- 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 365.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet de porc à la sauce moutarde
35min
Assaisonnement Taco
5 min
Flipbook Digital CA #1
2 godz.
Fricassée de poulet (Métrique)
55min
Coq au Vin (Betty) Métrique
2h 15min
Fond de volaille
45 min
Beurre
40min
Côtes levées aigres-douces (TM5/6 Metric)
30 min
Sorbet aux fruits (TM6 Metric)
5 min
Biscuits chocolatés au beurre
1 godz.
Fèves au lard au sirop d'érable
31h 5 min.
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10min